Puma Ralph Sampson sneakers

178 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#pumaralphsampson

Onder de loep Puma Ralph Sampson

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Ralph Sampson.

De Puma Ralph Sampson sneakers zijn sneakers die als geen ander stijl en klasse weten te mixen met sportiviteit. Niet zo gek dus dat de Sneakerbaron zo in zijn nopjes is met deze dikke sneakers. De Puma Ralph Sampson sneakers zijn mede ontworpen door de Amerikaanse top basketballer, Ralp Sampson. De handtekening van deze NBA-legende prijkt vol trots op de zijkant van de schoen. De Ralp Sampson’s voelen zich niet alleen thuis op het court, maar ook ‘on the street’.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van leer, heeft ventilatiegaatjes op de neus en heeft een vetersluiting. De middenzool en loopzool zijn gemaakt van zeer slijtvast rubber. De schoen geeft je precies de support die je nodig hebt. Dit geldt ook voor stabiliteit en wendbaarheid, want als dit niet goed is verzorgd, dan heb je natuurlijk niets op het court te zoeken. De Puma Ralph Sampson sneakers zijn er in zowel low top uitvoeringen als in halfhoge uitvoeringen en in verschillende colorways, want je wil natuurlijk wel iets te kiezen hebben.