Puma Electrify Nitro sneakers

33 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Puma Electrify Nitro

Kleuren, materialen en het verhaal van de Puma Electrify Nitro.

De Puma Electrify Nitro sneakers tillen hardlopen naar een compleet nieuwe dimensie. Met deze sneakers laat je niets heel van je oude records en heb je direct een voorsprong op je tegenstanders. De Sneakerbaron weet uit eigen ervaring dat een rondje hardlopen op de Puma Electrify Nitro sneakers sportief genieten is. Net als de Puma RS Fast sneakers en de Puma Anzarun sneakers draag je deze sneakers ook als je naar de sportschool gaat. Of lekker casual natuurlijk als je de stad in gaat met je vrienden.

De Electrify Nitro's hebben een fraai bovenwerk van ventilerend mesh-materiaal. Door het tweekleurig mesh krijgt de schoen een ietwat futuristische look. Deze sneakers wegen maar heel weinig en daar doe je als hardloper direct je voordeel mee. De schoen heeft een normaal vetersysteem, dat onder andere bijdraagt aan de uitstekende pasvorm.Loop je regelmatig in het donker? Dan is het goed om te weten dat je met deze sneakers goed zichtbaar bent. Reflecterende branding op het upper zorgt hiervoor, net als het reflecterende TPU-hielstuk. Deze laatste voegt bovendien een flinke dosis stabiliteit aan de schoen toe. De schoen heeft, net zoals dit het geval is bij de Puma RS-Z sneakers en de Puma Thunder sneakers, een ergonomisch voetbed. Dit geeft steun, demping en comfort. Waar deze sneakers echt in uitblinken, is de ongekend fijne responsieve demping. De Puma ProFoam tussenzool met NITRO FOAM technologie is hiervoor verantwoordelijk. Elke schok, hoe klein deze ook mag zijn, wordt snel geabsorbeerd en omgezet in energie. Dankzij de loopzool met PUMAGRIP rubber heb je op elke ondergrond maximale grip. De Puma Electrify Nitro sneakers zijn er voor dames, heren en kinderen.