New Balance 570 sneakers

70 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance 570

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 570.

De New Balance 570 sneakers doen de Sneakerbaron denken aan sneakers uit de jaren negentig. Een favoriete periode van de Sneakerbaron. Hij twijfelde dan ook geen moment en voegde de New Balance 570 sneakers direct toe aan zijn collectie. Deze sneakers zijn van die heerlijk retrosneakers. Ze zijn tijdloos en daardoor altijd hip en trendy. Het bijzonder stijlvolle bovenwerk van de 570’s is gemaakt van mesh en overlays van suède.

Het voor dit merk zo karakteristieke N-logo prijkt vol trots in leer op de zijkant van de schoen. De kraag van de schoen is gevuld met zacht materiaal voor een comfortabel gevoel. De 6-gaats vetersluiting is medeverantwoordelijk voor de uitstekende fit van deze sneakers. De zeer lichte schoen heeft een prima demping die ervoor zorgt dat schokken snel worden afgevoerd. De REVlite middenzool van foam draagt hier maar wat graag zijn steentje aan bij. De rubberen loopzool laat je nooit in de steek en voorziet je op alle ondergronden van tractie, grip en wendbaarheid. Kies één van de vintage colorways en enjoy deze dikke New Balance 570 sneakers!