New Balance XCRT sneakers

41 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance XCRT

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance XCRT.

De New Balance XCRT sneakers zijn fraaie sneakers met een hele sportieve instelling en look. De Sneakerbaron omschrijft deze look graag als een tikkeltje agressief. De New Balance XCRT sneakers lijken je namelijk uit te dagen en dwingen je om grenzen te verleggen. Maar vergis je niet, want ook deze ruwe bolsters hebben een blanke pit. Zo bieden ze je tegelijkertijd veel support en comfort. Net zoals dit geldt voor de New Balance Fuelcell sneakers en de New Balance Fresh Foam Roav sneakers.

De XCRT's zijn populair onder hardlopers en mensen die naar de sportschool gaan. Voor deze groepen is support erg belangrijk, omdat dit de kans op blessures sterk vermindert. Op het moment dat je de schoen aantrekt ervaar je al deze support en stabiliteit. Het bovenwerk, dat onder andere bestaat uit mesh, sluit perfect om je voet. Het mesh zorgt voor ventilatie en overlays van nylon voegen stevigheid aan het upper toe. De versterkte hiel voegt hier nog een extra dosis stabiliteit aan toe. Het ergonomische voetbed is zacht, ondersteunend en dempend. In combinatie met de gewatteerde schacht biedt de schoen je op deze manier maximaal comfort. De superieure, responsieve demping word je op maat geleverd door de ABZORB middenzool. Je kunt de demping van deze sneakers vergelijken met die van de New Balance X-90 sneakers en de New Balance Fresh Foam Hierro sneakers. Naast demping zijn grip en wendbaarheid belangrijk. Het profiel op de rubberen buitenzool voorziet in deze behoefte. De New Balance XCRT sneakers willen ook graag met jou een sportieve uitdaging aan gaan. Ben jij hier klaar voor?