New Balance Fuelcell sneakers

77 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance Fuelcell

Kleuren, materialen en het verhaal van de Fuelcell.

Er zijn van die merken die je regelmatig echt weten te verrassen met een nieuw model sneakers. New Balance is zo’n merk, want check de New Balance Fuelcell sneakers maar eens. De Sneakerbaron is laaiend enthousiast over deze sneakers, dus laten we er snel op inzoomen. Het bovenwerk van de New Balance Fuelcell sneakers is ‘knitted’, dus gemaakt van stevig, ademend textiel. De schoen sluit zeer goed en comfortabel om je voet, zodat je altijd de perfecte feeling houdt met de ondergrond waar je op loopt.

Dankzij de duurzame, rubberen loopzool beschik je daarnaast ook over de best denkbare grip en tractie. Natuurlijk beschikken de Fuelcell’s ook over een uitstekende demping. Deze wordt voor een belangrijk deel verzorgd door de Fuelcell technologie, die verwerkt is in de middenzool van de schoen. Oh ja, de demping is responsive en dat betekent dat de schok van een stap wordt omgezet in energie voor de volgende stap. En daarmee maak je het verschil. De New Balance Fuelcell sneakers zijn in een groot aantal verschillende colorways verkrijgbaar en die van jou zit er vast en zeker bij!

Kortingscodes

Direct korting in je mailbox
Meld je aan voor de Sneakerbaron Nieuwsbrief en ontvang direct 8 kortingscodes!

Dank je wel!

Bekijk je mailbox voor de kortingscodes!
Geen mail? Controleer ook de spam-folder!