New Balance 725 sneakers

45 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance 725

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 725.

De New Balance 725 sneakers zijn 'born to run'. Maar geen probleem als je niet van hardlopen houdt. Deze veelzijdige sneakers vergezellen je ook maar wat graag naar de sportschool of als je de stad in gaat met je vrienden. De Sneakerbaron draagt deze sneakers zowel als hij gaat hardlopen als lekker casual. De New Balance 725 sneakers zien er super goed uit en hun performance is minstens zo goed. Deze sneakers kun je vergelijken met andere veelzijdige New Balance sneakers, zoals bijvoorbeeld de New Balance MS X-Racer sneakers en de New Balance 5740 sneakers.

De NB 725's zijn geïnspireerd op de running shoes die New Balance rond de eeuwwisseling op de markt bracht. Klassieke sneakers tot op zekere hoogte, maar wel met een moderne twist. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar het upper dat uit een mix van materialen bestaat, waaronder het moderne mesh. Overlays van leer en synthetisch materiaal voegen een flinke dosis support aan de schoen toe. De vetersluiting telt vijf veterlusjes en één veteroogje en is verstelbaar. Hierdoor pas je de pasvorm gemakkelijk aan naar je persoonlijke voorkeur. De gewatteerde schacht is zacht en comfortabel en zorgt ervoor dat vuil en vocht de schoen niet of nauwelijks binnendringen. De C-CAP tussenzooldemping vangt schokken moeiteloos op en voert deze snel af. De schoen heeft, net als de New Balance 801 sneakers en de New Balance 920 sneakers een rubberen buitenzool. Het profiel op deze buitenzool is onder andere voorzien van flexgroeven. Vocht wordt snel verwerkt en afgevoerd met als resultaat uitstekende grip. Wat je ook doet, de New Balance 725 sneakers stellen je nooit teleur.