New Balance 5740 sneakers

176 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#newbalance5740

Onder de loep New Balance 5740

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 5740.

De New Balance 5740 sneakers zijn een eerbetoon aan een iconisch model van dit sneakermerk. De Sneakerbaron zag direct dat dit eerbetoon de New Balance 574 sneakers betreft. Uiteraard heeft hij ook deze sneakers in zijn sneakercollectie opgenomen. De New Balance 5740 sneakers hebben gelukkig meer dan voldoende in huis om het op eigen kracht te redden.

Deze sneakers hebben een fraaie retro-uitstraling, die het hart van de echte sneakerfan direct sneller laat kloppen. Het bovenwerk van deze sneakers bestaat uit ademend mesh, gecombineerd met suède en leren overlays. Stijl en luxe worden zo gecombineerd in een sportieve sneaker die bij voorkeur casual wordt gedragen. De reguliere vetersluiting telt zes veteroogjes en stelt je in staat om zelf de voor jou meest ideale fit te bepalen. De schoen heeft die karakteristieke ronde neus die je ook ziet bij de New Balance 1500 sneakers en de New Balance 327 sneakers. Zowel de ingang van de schoen als de tong zijn gewatteerd, wat bijdraagt aan het hoge draagcomfort. Ook met het loopcomfort is het dik in orde. Deze sneakers hebben een dikke middenzool die je voorziet van een bijzonder prettige demping. De rubberen buitenzool is slijtvast en heeft een profiel dat je grip en wendbaarheid geeft. De New Balance 5740 sneakers zijn moderne sneaker die zich overal thuis voelen, met een lichte voorkeur voor de straat. Draag ze ook eens onder een moderne zakelijke outfit.