New Balance Fresh Foam Hierro sneakers

98 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance Fresh Foam Hierro

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance Fresh Foam Hierro.

Met de New Balance Fresh Foam Hierro sneakers verleg je je grenzen en verpulver je je oude records. De Sneakerbaron kan het weten, want die spreekt uit ervaring. Deze sneakers hebben veel meer te bieden dan enkel en alleen dikke looks. Luister! De New Balance Fresh Foam Hierro sneakers zijn misschien wel de ultieme running shoes. De designers hebben bij het ontwerpen van de schoen niets aan het toeval overgelaten en zijn bepaald niet over één nachtje ijs gegaan. Het upper van de Fresh Foam Hierro’s bestaat uit textiel en mesh, dat voorzien is van een PU-coating.

Deze coating zorgt ervoor dat vocht en vuil nauwelijks een kans krijgen, waardoor je ook in barre omstandigheden comfortabel kunt performen. Vanzelfsprekend is deze sneaker uitermate licht van gewicht. De Fresh Foam middenzool is verantwoordelijk voor een ultieme, responsieve demping. En wat te denken van grip en wendbaarheid? Check de rubberen loopzool met Vibram® profiel en je weet dat je je hier absoluut geen zorgen om hoeft te maken. Korte metten maken jouw oude PR’s? De New Balance Fresh Foam Hierro sneakers helpen je graag!