New Balance 608 sneakers

21 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance 608

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 608.

Een klassieker die in een nieuw jasje is gestoken. Waar heeft de Sneakerbaron het nu toch weer over? Over de New Balance 608 sneakers natuurlijk. Hij is fan van deze sneakers en staat te popelen om je meer over deze fraaie sneakers te vertellen. Ga je gang, Sneakerbaron. Het stijlvolle leren bovenwerk is soepel en voelt stevig aan om je voet. Op verschillende plekken is het upper van deze sneaker voorzien van perforaties, zodat je nooit last hebt van te warme voeten. Niet alleen een prettige gedachte, maar ook een frisse. De 608’s hebben een klassieke vetersluiting en een ademende tong.

Hoewel het aantrekken van de schoen van nature gemakkelijk gaat, is er voor extra ‘aantrekgemak’ een praktisch lusje op de hiel te vinden. In de hak van de schoen is de befaamde demping van het merk aangebracht, ABZORB genaamd. Zoals de naam al verraadt worden schokken moeiteloos geabsorbeerd en als energie aan je geretourneerd (responsieve demping). De loopzool is van rubber gemaakt en laat je beschikken over maximale grip. De flexgroeven in de zool geven de New Balance 680 sneakers flexibiliteit en wendbaarheid. Of je nu gaat sporten of de stad in gaat, deze sneakers gaan maar wat graag met je mee!