New Balance Pro Court sneakers

38 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance Pro Court

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance Pro Court.

Een strak en minimalistisch model sneaker die zich snel en gemakkelijk aanpast aan jouw kledingstijl. De Sneakerbaron is gek op dit soort sneakers. Je wil graag een voorbeeld van deze sneakers? Hebben we voor je. Wat dacht je van de New Balance Pro Court sneakers. Deze dikke sneakers draag je net zo gemakkelijk casual als onder een ietwat minder formele zakelijke outfit. De New Balance Pro Court sneakers hebben een retrolook. Het bovenwerk van de schoen bestaat uit suede, leer en mesh.

Een beproefde combi die niet alleen zorgt voor een prettige pasvorm, maar ook zeer stijlvol oogt. Aan de binnenzijde van de Pro Court’s tref je een ergonomische Ortholite inlegzool aan. Dat betekent niet alleen een comfortabel gevoel, maar ook een bijdrage aan de goede demping van de schoen. De robuuste, dikke cupzool is een ware eyecatcher van deze sneakers. De zool is voorzien van een profiel dat je veel grip en flexibiliteit geeft. Dat maakt deze sneaker tot een populaire schoen onder skateboarders. De New Balance Pro Court sneakers zorgen er namelijk voor dat je maximale feeling houdt met je board. Zo ben jij in staat om te performen als een pro.