New Balance Numeric 1010 sneakers

23 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance Numeric 1010

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance Numeric 1010.

Denk je dat alleen Vans dikke skatesneakers maakt? Mis! Want check deze New Balance Numeric 1010 sneakers maar eens. De Sneakerbaron heeft deze sneakers zelf getest en is er meer dan dik tevreden over. De New Balance Numeric 1010 sneakers zien er super vet uit en hebben je veel, heel veel te bieden. Het model van deze sneakers brengt herinneringen naar boven aan de skatesneakers zoals deze eind jaren negentig het straatbeeld sierden. De combi van materialen die in het bovenwerk van de schoen verwerkt zijn, zorgen voor een uitstekende pasvorm en fit.

De hiel van de Numeric 1010’s is uitgerust met FantomFit-technologie en dat levert je maximale ondersteuning en stabiliteit op. Fresh Foam en Fuel Foam in de middenzool voorziet je van uitstekende responsieve demping. Schokken worden hierdoor snel geabsorbeerd en in de vorm van energie aan je teruggegeven. De duurzame rubberen cupzool geeft je maximale grip en flexibiliteit. Dankzij de superieure boardfeel van de New Balance Numeric 1010 sneakers kun je optimaal performen en shinen op je board. Of draag ze gewoon lekker casual!