New Balance Fresh Foam Arishi sneakers

104 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance Fresh Foam Arishi

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance Fresh Foam Arishi.

Een multifunctionele sneaker, zo mogen we de New Balance Fresh Foam Arishi sneakers zeker wel omschrijven. Want deze sneakers draag je naar de sportschool, als je gaat hardlopen op gewoon lekker casual. En dat is best makkelijk natuurlijk en voor de Sneakerbaron soms zelfs een uitkomst. De New Balance Fresh Foam Arishi sneakers zien er bijzonder fraai uit. Het model is sportief en gestroomlijnd met een bovenwerk dat gemaakt is van het licht elastische en ademende mesh. De klassiek vetersluiting draagt bij aan de uitstekende pasvorm van de schoen.

De Fresh Foam Arishi’s hebben een NB Response 1.0 performance inlegzool die vocht en warmte reguleert. Kraag, tong en binnenzijde van de schoen zijn gevoerd, wat bijdraagt aan het hoge draagcomfort. De innovatieve Fresh Foam middenzool is gemaakt uit één geheel en is verantwoordelijk voor een zeer goede, responsieve demping. Geef je energie tijdens je performance, dan krijg je dit in de vorm van energie terug van deze sneakers. En hoe meer je geeft, hoe meer je terugkrijgt. Persoonlijke records worden makkelijk scherper gesteld en wie wil dit nu niet? De New Balance Fresh Foam Arishi sneakers helpen je hier graag mee.