New Balance NM440 sneakers

27 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance NM440

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance NM440.

De New Balance NM440 sneakers zijn dikke sneakers die maar wat graag met je de straat op gaan. Deze sneakers zijn streetwise en laten zien dat jij gaat voor stijl en sportief. De Sneakerbaron weet uit eigen ervaring dat de New Balance NM440 sneakers perfecte skatesneakers zijn. De moeilijkste trics worden zoveel makkelijker dankzij deze sneakers. De New Balance NM508 sneakers en de New Balance All Coasts sneakers zijn andere skatesneakers van dit merk.

De NM 440's hebben een flinke dosis retro meegekregen van hun ontwerpers. Dat kan ook niet anders als je weet dat dit de hoge uitvoering is van de New Balance 440 sneakers. Dit zijn hele dikke, lage retrosneakers. De hoge kraag geeft steun en voelt tegelijkertijd zacht en comfortabel. De vetersluiting telt maar liefst negen veteroogjes en speelt een belangrijke rol bij de uitstekende fit van de schoen. Ademend mesh wordt stijlvol afgewisseld met suède overlays. De hielwig van schuim verhoogt zowel het comfort als de support. De teen van de schoen is verstevigd om slijtage te voorkomen. Deze sneakers staan bekend om hun goede boardgevoel en mede daardoor zijn ze erg geliefd onder skaters. De schoen levert je, net als de New Balance BB480 sneakers, precies de goede demping om optimaal te performen. De rubberen buitenzool zorgt ervoor dat je in nauw contact blijft met je board. Het profiel op het loopvlak staat garant voor maximale grip en wendbaarheid. Geen skater, maar wel fan van de New Balance NM 440 sneakers? Geen probleem, deze sneakers zijn er voor iedereen die sportief, stijl en de straat graag terug zien in hun sneakers.