New Balance 993 sneakers

29 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#newbalance993

Onder de loep New Balance 993

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 993.

De New Balance 993 sneakers behoren tot één van de meest populaire modellen uit de NB 990 serie. Deze dikke sneakers hebben een flinke dosis retro en dat is precies waar de Sneakerbaron van houdt. De New Balance 993 sneakers zien er fantastisch uit en zijn ideale sneakers om dagelijks te dragen. Maar draag ze ook gerust als je gaat hardlopen of je uit gaat leven in de sportschool. Andere modellen uit de 990 serie zijn onder andere de New Balance 920 sneakers en de New Balance 991 sneakers.

De 993's hebben niet voor niets die fraaie retrolook. De ontwerpers hebben zich voor deze dikke sneakers laten inspireren door de klassieke hardloopsneakers uit de jaren 70 en 80. Het upper van de schoen is een geslaagde combi van verschillende materialen. Het moderne mesh zorgt voor optimale ventilatie en overlays van suède en leer voegen support en stijl aan de schoen toe. Zowel de tong als de kraag van de schoen zijn gewatteerd. Hierdoor vermindert de druk op respectievelijk de wreef en de enkels. Nog meer ondersteuning word je op maat geleverd door de versterkte hak. Ook de ACTEVA-demping die verwerkt is in de ABZORB-middenzool speelt hierbij een rol. Net zoals bij de New Balance 997 sneakers en de New Balance 992 sneakers is de demping responsief. Dus hoe meer energie je geeft, hoe meer je terug krijgt. De slijtvaste Ndurance rubberen buitenzool heeft een gevarieerd profiel. Hierdoor beschik je altijd en onder alle omstandigheden over maximale grip. De New Balance 993 sneakers bestel je in je gebruikelijke schoenmaat, want ze vallen niet groter of kleiner uit.