New Balance Shando sneakers

32 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance Shando

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance Shando.

Wil jij duidelijk maken dat je elke uitdaging aan kunt? Waarbij het je ook nog eens niet uitmaakt of je nu op de weg of offroad loopt? Dan zijn de New Balance Shando sneakers gemaakt voor jou. De Sneakerbaron is fan van deze dikke sneakers, alleen al vanwege de licht agressieve uitstraling die ze hebben.

De New Balance Shando sneakers staan te popelen om grenzen te verleggen en tegenstanders uit te dagen. Het zijn zonder meer opvallende verschijningen die direct respect afdwingen. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van het ventilerende mesh materiaal. Suede en leren overlays voegen steun en stabiliteit aan het bovenwerk toe. Het innovatieve vetersysteem oogt bijzonder fraai en draagt bij aan de superbe fit van de Shando’s. De merknaam is dominant aanwezig op de schoen, wat bijdraagt aan dat pittige karakter van de schoen. De responsieve demping van deze sneakers wordt verzorgd door de DynaSoft middenzool, die de schokken opvangt en snel aan je teruggeeft in de vorm van energie. De zachte AT TREAD-buitenzool is duurzaam en zorgt ervoor dat je onder alle omstandigheden optimaal kunt presteren. Omdat de New Balance Shando sneakers absoluut geen grijze muizen zijn, zijn ze alleen verkrijgbaar in opvallende colorways. Love it!