New Balance 920 sneakers

28 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep New Balance 920

Kleuren, materialen en het verhaal van de New Balance 920.

Probeer je tijdens het hardlopen elke keer weer je grenzen te verleggen? Met de New Balance 920 sneakers maak je het jezelf stukken makkelijker, want met deze sneakers ben je sneller dan je ooit bent geweest. De Sneakerbaron kan het weten, want recent heeft hij dankzij zijn New Balance 920 sneakers zijn pr op de halve marathon aangescherpt. Deze runningshoes hebben een upper dat gemaakt is van verschillende materialen. Het lichte mesh zorgt voor een goede luchtcirculatie en draagt bovendien bij aan de goede pasvorm van de schoen. Het synthetische leer daarentegen zorgt voor stevigheid en het suède voegt stijl en klasse toe aan de 920’s.

De schoen weegt maar weinig en dat bevordert je prestaties. Het inner is, net als de instap van de schoen, gevoerd met textiel en dat voelt lekker comfortabel aan. De ergonomische inlegzool is dempend en helpt mee om vocht aan de binnenkant van de schoen snel en efficiënt af te voeren. De ENCAP-middenzool is verantwoordelijk voor de meer dan uitstekende demping, die uiteraard responsief is. Het gevarieerde profiel met flexgroeven op de buitenzool levert je optimale grip, ook op onverhard terrein. Oh ja, draag de New Balance 920 sneakers ook lekker casual. Houden ze van!