Adidas Advantage sneakers

53 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#adidasadvantage

Onder de loep Adidas Advantage

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Advantage.

Stijlvolle en sportieve sneakers, dat zijn deze Adidas Advantage sneakers volgens de Sneakerbaron. En geef de Baron eens ongelijk! Dit zijn sneakers waarmee je altijd goed voor de dag komt, ongeacht de gelegenheid. En zo’n paar sneakers wil je natuurlijk gewoon hebben. De Adidas Advantage sneakers zijn elegant en sierlijk. Dit komt onder andere door het lederen bovenwerk van de schoen.

De perforatie aan de zijkant van deze sneakers is daar uiteraard niet zomaar aangebracht. Ten eerste is het vet om op deze manier de bekende ‘Three Stripes’ vorm te geven. Ten tweede zorgt deze perforatie voor de nodige ventilatie. Wel zo fris. De ronde neus van de schoen mag klassiek genoemd worden, zolang je klassiek maar niet verward met ouderwets. Want dat zijn de Advantage’s namelijk zeker niet. Het binnenwerk van de schoen is bekleed met textiel, dat zorgt voor een comfortabele feel. Of je nu gaat stappen/chillen met je vrienden of naar je werk gaat, de Adidas Advantage sneakers vergezellen je maar wat graag. Ze zorgen er zeker voor dat het je aan aandacht niet zal ontbreken.

GRATIS SNEAKERS

VOLGEN = WINNEN WIN

Wij verloten onder onze volgers elke week een paar exclusieve sneakers.
Blijf op de hoogte van kortingscodes, de beste deals en maak elke week kans!

Ga naar Instagram
Volg @sneakerbaron.nl