Adidas Postmove sneakers

33 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Postmove

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Postmove.

Dik, dikker, dikst en daarna komen de Adidas Postmove sneakers. Stijl en sportiviteit komen naadloos samen in deze ongekend fraaie sneakers van Adidas. De Sneakerbaron was op slag verliefd op deze sneakers en het duurde dan ook niet lang voordat hij ze in zijn collectie had opgenomen. De Adidas Postmove sneakers zijn gemaakt voor de straat en gaan er dan ook graag met je op uit. Net als de Adidas Supercourt sneakers en de Adidas Samba sneakers zijn deze sneakers vooral bedoeld om casual te dragen. Om te dragen tijdens sporten zijn ze minder geschikt.

Is dat niet een beetje vreemd als je weet dat de Postmoves oorspronkelijk basketbalsneakers zijn? Nee, niet echt. Tijden veranderen nu eenmaal en met de komst van nieuwe technieken en materialen zijn andere sneakers simpelweg meer geschikt om te dragen tijdens sporten. Deze sneakers doen geen afbreuk aan hun afkomst. Het strakke bovenwerk is gemaakt van gecoat PU-leer. Dit materiaal is zowel soepel als stevig tegelijk en is belangrijk voor de uitstekende fit van de schoen. De licht gewatteerde tong van de schoen vermindert de veterdruk. De kraag van de schoen is eveneens gevoerd met een laag foam en dat biedt veel comfort. De binnenzijde van de schoen is voorzien van een voering van textiel. Ook dit voelt comfortabel aan, net als het licht dempende, ergonomische voetbed. In de tussenzool is de Adidas Cloudfoam-technologie verwerkt die je voorziet van uitstekende demping. Het gevarieerde profiel op het rubberen loopvlak voorziet je van optimale grip. De draaicirkel zorgt ervoor dat je niets te klagen hebt over wendbaarheid. Net als de Adidas Bryony sneakers bestaan de Adidas Postmove sneakers voor een deel uit gerecyclede materialen. Duurzame sneakers dus!