Adidas Ultra 4D sneakers

52 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#adidasultra4d

Onder de loep Adidas Ultra 4D

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Ultra 4D.

Met de Adidas Ultra 4D sneakers introduceert Adidas de toekomst. Deze dikke runners hebben een opvallende futuristische look waar de Sneakerbaron meteen voor viel. Maar dat is zeker niet het enige waarom hij weg is van de Adidas Ultra 4D sneakers. Deze sneakers zijn gemaakt voor atleten, van beginnende tot gevorderde tot de professionals. Het primeknit bovenwerk van de schoen omsluit je voet als een handschoen. Ondanks het lichte materiaal voel je direct bij het aantrekken van de schoen veel ondersteuning en stabiliteit. De opvallende hiel dient een hoger doel dan zijn looks. Het design van dit gedeelte van de schoen voegt nog meer stabiliteit toe en biedt tegelijkertijd je achillespees maximale bewegingsvrijheid.

Een ander opvallende feature van de Ultra 4D’s is de geprinte 4D middenzool. Deze is gemaakt van zuurstof, licht en vloeibare hars en is verantwoordelijk voor de superieure responsieve demping die deze sneakers je leveren. Dankzij de Continental™ Rubber-loopzool maak je je geen zorgen over weersomstandigheden of ondergrond, want optimale grip en wendbaarheid zijn gegarandeerd. Hou er rekening mee dat de Adidas Ultra 4D sneakers klein uitvallen, dus je kunt ze het beste een maatje groter dan je reguliere schoenmaat bestellen.