Pagina 1 van 1

Adidas New York sneakers

13 sneakers gevonden

Adidas New York

De Adidas New York is een eerbetoon aan de Big Apple. En laat New York nu net één van de populairste steden zijn van de Baron. Natuurlijk loopt hij in deze wereldstad alleen op deze sneakers. Maar dat zal je, nu je de Baron wat langer kent, toch nauwelijks nog verbazen.

De Adidas New York ziet eruit als een hele basic sneaker en is dat in feite ook. Basic is in dit geval een positieve eigenschap, omdat het de sneaker zelf benadrukt. Deze schoen heeft geen opsmuk of poespas nodig om er goed uit te zien. Eind jaren tachtig was dit model sneaker populair onder hardlopers. De New York anno nu heeft kenmerken van de sneaker van toen, maar alle voordelen van deze tijd. Een EVA middenzool en rubberen loopzool geven je de grip en het loopcomfort dat je nodig hebt en de voering van synthetisch leer voelt heerlijk aan.

Nu de Baron dit alles leest is het de hoogste tijd om weer eens een tripje naar de Big Apple te boeken. Gauw de Adidas New York klaar zetten, want zonder vertrekken zou een ramp zijn!