Adidas X9000 sneakers

145 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas X9000

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas X9000.

Hardlopen anno nu doe je natuurlijk alleen op dikke hardloopsneakers. Maar behalve de looks is het minstens zo belangrijk dat je runners je helpen om grenzen te verleggen. De Adidas X9000 sneakers helpen je graag bij het neerzetten van nieuwe records. De Sneakerbaron heeft dankzij zijn Adidas X9000 sneakers al meerdere keren zijn PR’s aangescherpt.

Deze sneakers zijn ultralicht, dankzij de lichte materialen die in de schoen zijn verwerkt. Zo is het upper van de schoen gemaakt van ventilerend mesh materiaal, aangevuld met ondersteunende overlays. De klassieke vetersluiting draagt bij aan de uitstekende fit van de schoen. Bij hardlopen is een goede demping een vereiste. Geen zorgen wat dit betreft als je de X9000’s draagt. Op twee plaatsen word je wat demping betreft op je wenken bediend. In de hiel van de schoen is lichtgewicht demping aangebracht en ter hoogte van de middenvoet is responsieve demping aangebracht (Adidas Boost technologie). Ook grip en wendbaarheid zijn belangrijk en daarom is de geprofileerde zool ontwikkeld met behulp van data, afkomstig van hardlopers. Beter wordt het niet! Wil jij ook sneller, makkelijker en verder lopen dan je ooit hebt gedaan? Dan kun je simpelweg niet zonder de Adidas X9000 sneakers.