Adidas ZX 2K sneakers

268 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#adidaszx2k

Onder de loep Adidas ZX 2K

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas ZX 2K.

Hardlopen is een technische sport en dat vraagt om speciaal hiervoor ontworpen footwear. De Adidas ZX 2K sneakers zijn ontworpen op basis van de technische running shoes uit de jaren tachtig. De Sneakerbaron is groot fan van deze sneakers en heeft er zelfs verschillende modellen van in zijn sneakercollectie opgenomen. De ZX 2K’s zoals deze nu door Adidas op de markt gebracht worden, zijn niet alleen bedoeld voor hardlopen. Het is een sneaker die je graag meeneemt de straat op om te chillen of de stad te ontdekken.

Deze comfortabele sneaker heeft een bovenwerk van mesh materiaal, dat versterkt is met TPU. Zo ben je zeker van optimale steun en stevigheid. De klassieke vetersluiting stelt je in staat om de schoen precies op die manier strak te trekken die voor jou het meest prettig is. Kenmerkend voor de schoen is de door Adidas ontwikkelde Boost-technologie, die garant staat voor maximale demping en loopcomfort. De rubberen loopzool kan tegen een stootje en is mede daardoor duurzaam te noemen. De Adidas ZX 2K sneakers willen er graag met je op uit. Stel ze niet teleur!