Adidas Crazyflight sneakers

47 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Crazyflight

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Crazyflight.

Zaalsporters opgelet! Want hier zijn de Adidas CrazyFlight sneakers en die verdienen echt even je aandacht. Met deze sneakers zet je je tegenstanders direct op achterstand. En dan moet de wedstrijd nog beginnen. De Adidas CrazyFlight sneakers domineren het spel en de zaal. Kijk, dat zijn nu precies de sneakers waar de Sneakerbaron zo gek op is. Bescheidenheid? Nergens voor nodig. Wat dit betreft lijken deze sneakers op de Adidas Crazy Explosive sneakers en de ,Adidas Crazychaos sneakers.

De Crazyflights zijn speciaal ontwikkeld om jou optimaal te laten performen tijdens volleybal, handbal en andere indoorsporten. Ook in de sportschool staan deze sneakers hun mannetje en vrouwtje. Eén van de belangrijkste eigenschappen die een sneaker als deze moet hebben is support. Hieraan geen gebrek bij deze sneakers! Zo is het bovenwerk van de schoen ter hoogte van de middenvoet verstevigd met TPU-garen. Het EVA-frame dat in de schoen is verwerkt, voegt hier een behoorlijke dosis stabiliteit aan toe. Ook de vetersluiting met vijf metalen veteroogjes draagt hier zijn steentje aan bij. Het voorgevormde voetbed zorgt voor het nodige comfort, zodat je niet alleen lekker in vel zit, maar ook lekker in je sneakers staat. Extra sprongkracht en een zachte landing worden je keer op keer op maat geleverd door de responsieve Boost-middenzool. De Boost technologie is dezelfde als in de Adidas Ultra Boost sneakers en de Adidas Pure Boost sneakers. Het profiel op de loopzool geeft je grip en wendbaarheid en kan zelfs de meest onverwachte bewegingen aan. Shinen in de zaal begint met de Adidas Crazyflight sneakers.