Adidas Haiwee sneakers

27 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Haiwee

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Haiwee.

De Adidas Haiwee sneakers zijn hele sportieve sneakers. Zeker, ze houden op z’n tijd best van een beetje rust, maar je doet ze een groot plezier met een beetje actie. De Sneakerbaron houdt ook wel van een beetje actie op zijn tijd en vandaar dat hij de Adidas Haiwee sneakers meteen heeft toegevoegd aan zijn sneakercollectie. Het upper van de schoen bestaat uit mesh. Dit materiaal is, zoals je ongetwijfeld weet, ventilerend en te warme voeten in je sneakers hoort voortaan dus tot het verleden. De pasvorm is uitstekend, want doordat mesh soepel materiaal is, vormt de schoen zich gemakkelijk naar je voet. Het moderne vetersysteem draagt bij aan deze uitstekende fit.

Het teengebied van de Haiwee’s is iets breder, wat zorgt voor een comfortabel gevoel. Je trekt de schoen gemakkelijk aan met behulp van het lusje dat op de hiel is bevestigd. Natuurlijk vind je op verschillende plaatsen de voor dit merk karakteristieke branding aan. De schoen is licht van gewicht en heeft een bijzonder goede, responsieve demping. De rubberen loopzool heeft een antislipprofiel, waardoor je altijd beschikt over optimale grip. De zool is bovendien flexibel, wat bijdraagt aan een goede afwikkeling van de voet. De Adidas Haiwee sneakers gaan er ook graag met jou op uit. Laat je ze niet te lang wachten?