Adidas Craig Green sneakers

24 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Craig Green

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Craig Green.

Craig Green is een toonaangevende modeontwerper, afkomstig uit modehoofstad Londen. Hij is relatief jong en heeft een frisse, innovatieve kijk op design. Adidas heeft hem gevraagd zijn visie lost te laten op sneakers, met als resultaat deze hele dikke Adidas Craig Green sneakers. De Sneakerbaron is dolenthousiast en is blij dat hij een paar van deze sneakers heeft kunnen bemachtigen. De Adidas Craig Green sneakers hebben namelijk alles in zich om zich te ontpoppen tot ware collector items. Het zal je niet verbazen dat bij deze sneakers veel draait om de looks.

Craig heeft van deze sneakers opvallende verschijningen gemaakt. Het strakke, sportieve model heeft een bovenwerk van mesh met een reguliere vetersluiting. Het versterkte enkelgebied is een garantie voor stabiliteit en support. De met mesh gevoerde binnenzijde en de dempende, uitneembare inlegzool staan aan de basis van het hoge draagcomfort van de Craig Greens. Meest in het oog springende feature is de dikke geribbelde (afhankelijk van het model) tussenzool. Vanzelfsprekend is deze tussenzool van foam voorzien van responsieve demping. De buitenzool, die voorzien is van een Kamanda structuur, is jouw zekerheid als het gaat om grip. Scoor jouw Adidas Craig Green sneakers nu ze nog voorradig zijn!