Adidas Solarglide sneakers

105 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Solarglide

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Solarglide.

Je hardloopskills naar een hoger level brengen? Met de Adidas Solarglide sneakers sta je er niet alleen voor. Deze dikke sneakers weten precies wat je nodig hebt om optimaal te performen. De Sneakerbaron heeft zijn persoonlijke records dankzij deze sneakers al meerdere keren scherper gesteld. De Adidas Solarglide sneakers zijn dan ook running shoes van het eerste uur, net als de Adidas NMD sneakers en de Adidas Racer sneakers.

De Solarglides wegen nauwelijks iets en dat is natuurlijk een groot voordeel tijdens het hardlopen. De schoen heeft een bijzondere goede fit dankzij het licht elastische mesh-materiaal dat in het upper is verwerkt. Ook de vetersluiting draagt hier zijn steentje aan bij. Leuk weetje is dat de helft van het upper bestaat uit Primegreen (gerecycled materiaal). Best een duurzame sneaker dus. Dankzij Adidas Torsion System, dat ook is verwerkt in de Adidas Torsion sneakers, loop je soepel en met minder inspanning. De hak is versterkt om je te voorzien van goede support en stabiliteit. Ook de relatief hoge hiel doet wat dit betreft een duit in het zakje. Echt comfortabel hardlopen doe je pas als je sneakers je goede, responsieve demping geven. En dit doen deze sneakers! De Adidas Boost-technologie vangt de schokken op, voert deze niet af, maar zet deze om in energie. Je krijgt dus letterlijk en figuurlijk een boost van deze sneakers. Deze technologie tref je ook aan in de Adidas Ultra Boost sneakers en de Adidas Pure Boost sneakers. Het geprofileerde loopvlak op de buitenzool van Continental™ Rubber maakt direct duidelijk dat grip en wendbaarheid vanzelfsprekend zijn. De Adidas Solarglide sneakers draag je niet alleen tijdens het hardlopen, want ze voelen zich ook thuis in de sportschool. Of draag ze lekker casual.