Adidas FYW S-97 sneakers

26 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas FYW S-97

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas FYW S-97.

De Adidas FYW S-97 sneakers zijn eigenzinnige sneakers die je zelfs wel een tikkeltje excentriek mag noemen. En laat dat nu net sneakers zijn waar de Sneakerbaron een zwak voor heeft. De Adidas FYW S-97 sneakers hebben dan wel een pittig karaktertje, maar ook voor hen geldt dat ruwe bolsters een blanke pit hebben. Net als de Adidas Alphabounce sneakers en de Adidas Yeezy sneakers zijn het opvallende verschijningen die het straatbeeld kleur geven.

De FYW S-97's zijn geïnspireerd op de opvallende stijl van de runners, die eind jaren negentig op de markt kwamen. Het bovenwerk van de FYW S-97 is zacht en soepel. Dit komt onder andere door het gebruikte mesh materiaal. Bijkomend voordeel van dit materiaal is dat het ademt. Je hebt dus nooit meer last van te warme of klamme voeten. En dat is wel zo prettig. Op het moment dat je de schoen aantrekt ervaar je direct een hoge mate van support. De versterkte hak speelt hierin een belangrijke rol. De EVA middenzool geeft je een uitstekende demping en zorgt er ook nog eens voor dat schoen licht is qua gewicht. Vanzelfsprekend is deze demping responsief. Dit maakt deze sneakers tot prettige hardloopschoenen die je wat loop- en draagcomfort kunt vergelijken met de Adidas Racer sneakers en de Adidas FYW Secant sneakers. De Adidas FYW S-97 sneakers hebben een normale vetersluiting en hebben geen afwijkende maatvoering. Bestel ze dan ook gewoon in je gebruikelijke schoenmaat.