Adidas Streetball sneakers

45 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Streetball

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Streetball.

Check die Adidas Streetball sneakers! Volgens de Sneakerbaron zijn dit sneakers zoals sneakers bedoeld zijn. En daar heeft hij gelijk in. De Adidas Streetball sneakers was van origine (jaren negentig) een basketbalsneaker. Hoewel deze sneakers nog steeds hun mannetje zouden staan, hebben ze het court achter zich gelaten. Anno nu zijn het dikke sneakers die gemaakt zijn om te heersen op straat. De dikke, zelfverzekerde looks van de schoen maken direct duidelijk who’s hot and who’s not. Het bovenwerk is een mix van diverse materialen die elkaar op stijlvolle wijze aanvullen en versterken. We hebben het dan over leer, mesh en suède. De schoen heeft een normale pasvorm en een zeer comfortabele fit.

De klassieke vetersluiting laat het aan jou hoe strak je de schoen draagt. Voor maximale stabiliteit en support zijn de Streetball’s bij de hiel versterkt. De tong van de schoen is een maatje te groot, maar daardoor een in het oog springend, stijlvol detail. De demping van deze sneaker is gericht op snelheid en explosiviteit. Dit word je op afroep geleverd door de Lightstrike technologie die Adidas in de middenzool van de schoen heeft gebruikt. De gevoerde kraag voelt comfortabel en soepel aan. De Adidas Streetball sneakers zijn retrosneakers die niets liever willen dan met jou de straat domineren.