Adidas Daily 3.0 sneakers

26 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Daily 3.0

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Daily 3.0.

In de categorie 'lifestyle' presenteert Adidas vol trots de Adidas Daily 3.0 sneakers. Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze sneakers geschikt om dagelijks te dragen. De voorkeur gaat hierbij uit naar casual, want deze sneakers zijn niet bedoeld om te dragen tijdens sporten. Enige uitzondering hierop is volgens de Sneakerbaron skaten. Want daar zijn de Adidas Daily 3.0 sneakers zeker geknipt voor. Deze sneakers zijn te vergelijken met andere lifestylesneakers van Adidas als bijvoorbeeld de Adidas Samba sneakers en de Adidas Gazelle sneakers.

De Daily 3.0's zijn gemaakt voor de straat en dwingen hier onmiddellijk respect af. Het model heeft een stijlvolle, klassieke uitstraling, maar voelt zich uitstekend thuis in anno nu. De uitstekende pasvorm en fit zijn duidelijke pluspunten van deze sneakers. De vetersluiting (met zeven veteroogjes) speelt hierbij een belangrijke rol. Ditzelfde geldt voor het soepele upper dat zowel stevig als soepel is. De karakteristieke Adidas branding die op verschillende plaatsen terug te vinden is, voegt een flinke dosis klasse aan de schoen toe. Het boardgevoel van deze sneakers is uitstekend. Dit komt onder meer door de tussenzool die je voorziet van goede demping. Schokken worden snel geabsorbeerd en afgevoerd. De versterkte neus kan tegen een stootje en is slijtvast. De OrthoLite®-inlegzool is zacht en comfortabel en biedt support. Net als de Adidas Sleek sneakers en de Adidas Sambarose sneakers hebben deze sneakers een geprofileerde buitenzool, waardoor je altijd beschikt over maximale grip. De Adidas Daily 3.0 sneakers bestel je in je gebruikelijke schoenmaat, want ze hebben geen afwijkende pasvorm.