Adidas Marathon Tech sneakers

56 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Marathon Tech

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Marathon Tech.

Onder de noemer ‘Adidas Originals’ brengt het Duitse (sport)merk een fraai model sneaker uit, de Adidas Marathon Tech sneakers. De Sneakerbaron heeft deze sneakers uiteraard met veel plezier in zijn sneakercollectie opgenomen. En hij haalt ze regelmatig tevoorschijn om er met ze op uit te gaan. Want dat doen de Adidas Marathon Tech sneakers maar wat graag. Hoe kan het ook anders met zo’n naam? De Marathon Tech’s zijn in de basis echte runners, maar zijn net zo gemakkelijk lekker casual te dragen.

De schoen is vederlicht en heeft een bovenwerk van ademend mesh en suède overlays. De pasvorm is uitstekend, mede dankzij de 6-gaats vetersluiting. Vanzelfsprekend ontbreken de voor dit merk zo karakteristieke ‘three stripes’ op de zijkant van de schoen niet. De tussenzool van de schoen is voorzien van de responsieve Adidas Boost technologie. Hierdoor ervaar je maximale demping en worden de schokken van de stappen die je zet omgezet in energie. Dat is nog eens prettig en comfortabel lopen of hardlopen! De Adidas Marathon Tech sneakers hebben een rubberen loopzool met een profiel dat zorgt voor grip op bijna alle ondergronden. Kies de colorway die bij jou past en ga er lekker op uit met deze dikke sneakers.