Adidas ZX 10000 sneakers

47 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas ZX 10000

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas ZX 10000.

Met de Adidas ZX 10000 sneakers tilt dit Duitse sportmerk hardlopen naar een heel nieuw level. Deze runner van het eerste uur ziet er niet alleen heel fraai uit, maar bied je ook het podium om optimaal te performen. De Sneakerbaron heeft de Adidas ZX 10000 sneakers uitvoerig getest en is enthousiast over deze dikke sneakers. Het model van deze sneaker mag je met een gerust hart klassiek noemen. Het model is overduidelijk gebaseerd op de running shoes uit de jaren negentig van de vorige eeuw. Het bovenwerk van de schoen is modern dankzij de combi van suède en ademend mesh.

De schoen heeft een uitstekende fit en pasvorm. Voor een goede stabiliteit en support is de hak van de ZX 10000’s verstevigd. De schoen heeft een hoog comfortgehalte waar de gevoerde instap en tong voor een deel verantwoordelijk voor zijn. Ook de uitneembare, licht dempende inlegzool draagt hier aan bij. Deze sneakers zijn voorzien van de gepatenteerde Adidas Torsion technologie. Deze technologie, die verwerkt is in de EVA middenzool, laat je een bijzonder goede responsieve demping ervaren. Dankzij de draaicirkel en het gemixte profiel op de rubberen buitenzool zijn zaken als wendbaarheid en grip een zekerheidje. De Adidas ZX 10000 sneakers voelen zich het meest thuis op straat en zijn in verschillende fraaie colorways verkrijgbaar.