Adidas VS PACE sneakers

27 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas VS PACE

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas VS PACE.

De Adidas VS Pace sneakers zijn bijzondere fraaie en stijlvolle sneakers, waarmee je altijd en overal mee uit de voeten kunt. Ze voelen zich snel thuis en passen zich makkelijk aan je aan. Zo gaan ze net zo graag met je de straat op als naar die ene dikke party waar je al zo lang naar uitkijkt. De Sneakerbaron is maar wat blij met zijn Adidas VS Pace sneakers, die qua looks wel iets weg hebben van de Adidas Gazelle sneakers en de Adidas Grand Court sneakers.

Deze sneakers hebben een strak bovenwerk dat gemaakt is van synthetisch nubuck. Het zes veteroogjes tellende vetersysteem laat jou bepalen wat de voor jou ideale fit is. Natuurlijk pronken de karakteristieke 'three stripes' trots op de zijkant van de schoen. Het hiellusje geeft de schoen iets speels en frivools. Het draagcomfort van de VS Paces is zeer hoog. Dit komt onder andere door de gewatteerde tong en schacht van de schoen. Maar ook het uitneembare voetbed en het met textiel gevoerde inner spelen hierbij een grote rol. De dikke witte tussenzool voorziet je van een aangename demping die vergelijkbaar is met de demping van de Adidas Sambarose sneakers en de Adidas VL Court 2.0 sneakers. Mede hierdoor houd je het met gemak een hele dag vol op deze sneakers. De rubberen loopzool heeft een profiel dat je verzekerd van uitstekende grip. Net als de Adidas Superstar sneakers matchen de Adidas VS Pace sneakers makkelijk met uiteenlopende kledingstijlen. Draag ze bijvoorbeeld eens onder een informele zakelijke outfit!