Adidas Americana sneakers

19 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Americana

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Americana.

Een waar stijlicoon, dat is precies wat deze Adidas Americana sneakers zijn. Adidas brengt deze sneakers uit in de lijn ‘Adidas Originals’ en natuurlijk heeft de Sneakerbaron ook deze sneakers met veel plezier toegevoegd aan zijn sneakercollectie. De Adidas Americana sneakers hebben een bovenwerk dat bestaat uit een mix van materialen, textiel, suède en glad leer. De schoen, die een klassieke vetersluiting heeft (7-gaats), heeft een normale pasvorm en valt dus niet groter of kleiner uit.

De Americana’s hebben een ronde neus en zijn bij de instap gewatteerd, dat bijdraagt aan een comfortabel gevoel. Ook aan de binnenzijde zijn deze sneakers gevoerd. De hak van de schoen is versterkt, zodat je maximale steun en stabiliteit ervaart. De zool is voorzien van een aangename demping en is bovendien duurzaam. Het visgraatpatroon op de loopzool van de schoen is een garantie voor grip en flexibiliteit. De Adidas Americana sneakers zijn verkrijgbaar als lowtops en midtops. Voor welke kies jij?