Adidas Top Ten sneakers

140 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Top Ten

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Top Ten.

Vroeger gemaakt om te heersen op het basketbalcourt. Anno nu zijn de Adidas Top Ten sneakers gemaakt om te heersen op straat. Want wat zijn dit een dikke sneakers zeg! De Sneakerbaron trekt er regelmatig met ze op uit en weet dan alle aandacht op zich gericht. Want de aandacht op zich vestigen, dat is wat de Adidas Top Ten sneakers doen. Het zijn bijzonder fraaie en stijlvolle basketbalsneakers met een lederen bovenwerk.

De schoen heeft geen hypermoderne vetersluiting, maar een klassieke vetersluiting die geheel in stijl is met de vintage uitstraling van de schoen. De neus van de Top Ten’s is voorzien van ventilatieperforaties, voor een fris en comfortabel gevoel. De schoen sluit perfect om de hiel en enkel en geeft je meer dan voldoende steun en stabiliteit. De rubberen cupzool is bedoeld om je flexibiliteit en wendbaarheid te geven en is bovendien duurzaam, omdat deze zeer slijtvast is. De Adidas Top Ten sneakers zijn uitgebracht in verschillende spectaculaire vintage colorways. Welke kies jij?