Adidas Tensaurus sneakers

21 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Tensaurus

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Tensaurus.

Of sneakers alleen populair zijn onder volwassenen? Echt niet! Ook jongeren lopen letterlijk en figuurlijk weg met sneakers, zo weet de Sneakerbaron. De Adidas Tensaurus sneakers behoren tot de meest populaire sneakers van deze doelgroep. En dat is goed te begrijpen, want de Adidas Tensaurus sneakers zijn dikke sneakers die heel veel volwassenen maar wat graag zouden dragen.

De schoen ziet er lekker sportief uit en met zijn leren bovenwerk kan hij tegen een stootje. De schoen heeft een normale pasvorm en een 5-gaats vetersluiting. Een prettige demping, verwerkt in de tussenzool, zorgt ervoor dat de kids comfortabel lopen en rennen. Het voetbed is ergonomisch gevormd en geeft steun. Belangrijk voor kinderen, zeker wanneer ze nog volop in de groei zijn. De loopzool is zeer slijtvast en geeft niet af. Hierdoor zijn de Adidas Tensaurus niet alleen ideaal om op te shinen op het schoolplein, maar ook om lekker te performen in de gymzaal.