Adidas Nebzed sneakers

27 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Nebzed

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Nebzed.

De Adidas Nebzed sneakers zijn sneakers waarmee je letterlijk alle kanten op kunt. Ga je de stad in met je vrienden? Of ga je een rondje hardlopen? Deze sneakers gaan maar wat graag met je mee en passen zich moeiteloos aan. De Sneakerbaron is fan van de ze sneakers en draagt ze graag als hij naar de sportschool gaat voor een pittige work-out. De Adidas Nebzed sneakers hebben een frisse, sportieve look die makkelijk matcht met uiteenlopende kledingstijlen. Veel overeenkomsten dus met andere Adidas sneakers, zoals bijvoorbeeld de Adidas Puremotion sneakers en de Adidas Supernova sneakers.

De Nebzed's zijn zeer comfortabele sneakers die je veel te bieden hebben. Het bovenwerk van de schoen bestaat voornamelijk uit mesh. Kenmerkende eigenschap van dit materiaal is dat het zorgt voor goede ventilatie. De schoen heeft een normaal vetersysteem dat zes veteroogjes telt. De kraag van de schoen is voorzien van een laagje foam, waardoor deze zacht en comfortabel aanvoelt. Natuurlijk ontbreekt de klassieke Adidas-branding niet, zodat iedereen ziet dat jij jouw sneakers kent. Versteviging rondom de hak levert je maximale support en stabiliteit. De Ortholite® inlegzool is uitneembaar en draagt bij aan de demping van de schoen. Hoofdverantwoordelijk voor de uitstekende demping van deze sneakers is de tussenzool van foam. Het profiel op het rubberen loopvlak voorziet je, net als bij de Adidas Retroset sneakers en de Adidas Retropy sneakers, van maximale grip. Worden de Adidas Nebzed sneakers jouw nieuwe kicks?