Adidas Tyshwan sneakers

59 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Tyshwan

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Tyshwan.

De Adidas Tyshwan sneakers zijn de ideale sneakers voor skaters. Het boardgevoel dat deze sneakers je bieden is simpelweg fenomenaal. De Sneakerbaron weet dit uit eigen ervaring en is ook nog eens weg van de looks van deze sneakers. De Adidas Tyshwan sneakers doen denken aan basketbalsneakers, maar hun roots liggen toch echt in het skaten. Andere fraaie skatesneakers van Adidas zijn de Adidas Stan Smith sneakers en de Adidas Busenitz sneakers.

De Tyshwan's zijn ontworpen in nauwe samenwerking met topskater Tyshawn Jones. Jones stelt hoge eisen aan zijn footwear, want alleen dan kun je optimaal performen. Het upper van de schoen ziet er super uit en is, afhankelijk van de uitvoering, gemaakt van leer of suède. De Adituff-neus is zeer slijtvast en dus tegen een stootje. Het vetersysteem telt zeven veteroogjes en is belangrijk voor de uitstekende pasvorm en fit van de schoen. De halfhoge kraag is gevoerd met een laagje foam en sluit strak om de enkel. Hierdoor ervaar je, in combinatie met de de versterkte hak, maximale stabiliteit. Maar ook aan comfort is gedacht. Want wat dacht je van een voering van memory foam en de zachte Adiprene-inlegzool! De EVA-middenzool is voorzien van een interne gevulkaniseerde wikkel. Technisch verhaal, maar hierdoor worden schokken nog beter opgevangen en afgevoerd. Met als resultaat? Een ongekend goede boardfeel. Net zoals bij de Adidas Palace Puig sneakers en de Adidas VS Pace sneakers beschik je met de Adidas Tyshwan sneakers over optimale grip, zonder daarbij flexibiliteit in te leveren. Met deze dikke sneakers perform je zoals je nog nooit hebt gedaan!