Pagina 1 van 6Volgende

Adidas EQT sneakers

372 resultaten

Adidas EQT

De Baron kan zich nog goed herinneren dat hij de Adidas EQT voor het eerst zag. We schrijven begin jaren negentig en deze sneaker was zijn tijd toen al ver vooruit.

De Adidas EQT is van oorsprong een hardloopschoen. EQT staat voor “equipment” en dat is en was precies wat deze sneaker voor hardlopers is, basisuitrusting. Ook vandaag de dag is de EQT nog een zeer gewilde sneaker. Niet alleen onder hardlopers, maar ook als streetwear is de schoen zeer geliefd. Het model dat gerestyled is naar deze tijd mag je nog steeds futuristisch en modern noemen. De gepatenteerde Boost technologie geven je optimale demping en geven je energie terug. De combinatie van gebruikte materialen als primeknit, nubuck en textiel geven deze schoen een unieke look en dito karakter.

Zoals je weet gaat de Baron regelmatig een rondje hardlopen. Meer dan eens kiest hij dan voor de Adidas EQT. En niet alleen vanwege de “hardloop eigenschappen”, maar zeker ook omdat hij er ook tijdens het hardlopen graag goed uit wil zien.