Adidas U_path sneakers

85 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas U_path

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas U_path.

De Adidas U_Path sneakers zijn hele dikke sneakers met een klassiek look en uitstraling. Geen wonder dat je de Sneakerbaron regelmatig op deze sneakers spot. In de basis zijn de Adidas U_Path sneakers echte runnig shoes. Maar dat wil zeker niet zeggen dat je deze sneakers niet casual kunt dragen. De schoen heeft een ‘gebreid bovenwerk’ van stevig mesh materiaal. Groot voordeel van dit materiaal is dat het ventilerend materiaal is, dus te warme voeten behoren hierdoor definitief tot het verleden. De U_path’s zijn voorzien van een comfortabel en OrthoLite voetbed dat steun geeft.

De binnenzool van de schoen is een EVA tussenzool. Deze zorgt voor een uitstekende demping, die de schokken van de stappen die je zet moeiteloos absorbeert en afvoert. Zowel aan de hielzijde als op de tong van de schoen tref je een lusje aan die het aan- en uittrekken van de schoen makkelijk(er) maakt. De rubberen loopzool is bijzonder slijtvast en weet raadt met elk type ondergrond. De Adidas U-Path sneakers verdienen een plek in elke sneakercollectie. Dus ook in die van jou!