Adidas Multix sneakers

63 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Multix

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Multix.

De Adidas Multix sneakers zijn sneakers waarmee je letterlijk en figuurlijk alle kanten op kunt. Want of je nu gaat hardlopen, naar de sportschool gaat om te fitnessen of dat je deze sneakers gewoon casual draagt, ze zijn overal maar wat graag van de partij. Handig toch? De Sneakerbaron vindt in elk geval van wel en heeft natuurlijk een paar Adidas Multix sneakers onder zijn bed staan. Deze sneakers zijn erg comfortabel, waardoor je het met het grootste gemak een hele dag volhoudt op deze schoenen. Het soepele bovenwerk bestaat voor het grootste deel uit textiel (mesh) dat stevig om je voet sluit.

Het vetersysteem met vijf veteroogjes draagt bij aan de uitstekende pasvorm van de schoen. Het lusje aan de hiel is bedoeld om het aantrekken van de schoen zo gemakkelijk mogelijk te maken. De hak is gemaakt van leer en versterkt om je maximale support en stabiliteit te geven. Het dempende voetbed is uitneembaar en draagt bij aan de goede vochtregulatie van de Mutix. De responsieve demping is bijzonder goed en verwerkt in de EVA-middenzool. De rubberen buitenzool voorziet je van optimale grip en wendbaarheid, op elke ondergrond. De Adidas Multix sneakers hebben een normale pasvorm.