Adidas Munchen sneakers

22 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Munchen

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Munchen.

De Adidas München sneakers zijn bijzonder sportieve en stijlvolle sneakers. Met deze sneakers brengt Adidas een eerbetoon aan de Zuid-Duitse stad waar het merk een warme band mee heeft, München. Want het was hier dat Adidas zijn eerste sneakers produceerde. Voor de Sneakerbaron is dit misschien wel de ultieme lifestylesneaker.

De Adidas München sneakers hebben een fraai upper dat vrijwel helemaal gemaakt is van suède. Het vetersysteem telt zeven veteroogjes en draagt bij aan de uitstekende fit van de schoen. Naast de bekende ‘Three Stripes’ is de naam van de schoen in gouden letters weergegeven. Stijlvol, net als de Adidas Stan Smith sneakers! Het inner van de schoen is gevoerd met een dun laagje, ademend textiel. In combinatie met het vaste, ergonomische voetbed zorgt dit voor een zeer comfortabel draagcomfort. Gaaf detail van de Münchens is dat de gumrubberen loopzool nog precies dezelfde is als die van het oorspronkelijke model dat in de jaren tachtig werd uitgebracht. Deze zool voldoet ook anno nu aan alle eisen die je stelt aan grip en wendbaarheid. De Adidas München sneakers hebben een normale pasvorm en zijn verkrijgbaar in verschillende fraaie vintage colorways.