Adidas Dame sneakers

157 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Dame

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Dame.

De Adidas Dame sneakers maken direct duidelijk dat er met hen niet te spotten valt. Niet op het court en niet op straat. Deze dikke sneakers zijn gewend om de lakens uit te delen en daar houd de Sneakerbaron wel van. Net als de Adidas Harden sneakers en de Adidas D.O.N. sneakers zijn ook de Adidas Dame sneakers van origine basketbalsneakers. Maar wil jij deze sneakers liever lekker casual dragen? Doen!

De fraaie mix van materialen dat in het bovenwerk van de Dame's is verwerkt, dragen bij aan de moderne look & feel van de schoen. Ademend mesh draagt bij aan de uitstekende pasvorm en fit van de schoen. En zorgt er ook voor dat je voeten droog en koel blijven. Ideaal op momenten dat het er echt om gaat. Overlays van leer voegen support en stijl aan het upper toe. Net als de Adidas Dame Lillard sneakers hebben deze sneakers een normale vetersluiting. Het lusje op de hiel oogt speels en is vooral bedoeld om je te helpen met het aantrekken van de schoen. Stabiliteit en ondersteuning zijn belangrijke ingrediënten voor een basketbalsneaker als deze. De versterkte hak en ondersteuning bij de middenvoet voorzien in deze behoefte. De gewatteerde kraag en de voering van textiel zorgen voor een comfortabel gevoel. Een andere basisbehoefte voor sneakers is de demping. De Lightstrike demping die in de middenzool van de schoen is verwerkt, is hiervoor verantwoordelijk. Natuurlijk is deze responsief, waardoor je zachter landt en hoger springt dan ooit tevoren. Het fraaie patroon op de rubberen loopzool staat garant voor wendbaarheid en grip. Zelfs bij explosieve en zijwaartse bewegingen. Op het court of op straat, met de Adidas Dame sneakers dwing je direct respect af.