Adidas Crazychaos sneakers

27 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Crazychaos

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Crazychaos.

Een prettige chaos creëren, dat is precies wat de Adidas Crazychaos sneakers doen. En de Sneakerbaron houdt wel van een beetje chaos op zijn tijd, dus niet gek dat hij deze dikke sneakers onder zijn bed heeft staan. De Adidas Crazychaos sneakers zijn echte runners. Het leren bovenwerk van de schoen sluit strak om je voet, waardoor je altijd optimaal feeling houdt met de ondergrond waarop je loopt. De traditionele vetersluiting laat het aan jou om te bepalen wat voor jou die optimale fit is. De neus en zijkant van de schoen bestaan voor een groot deel uit mesh. Soepel en comfortabel materiaal dat bovendien bijdraagt aan een goede ventilatie.

De binnenzijde van de Crazychaos is gevoerd met textiel en dat voelt lekker comfortabel aan. De Cloudfoam middenzool levert je responsieve demping op maat en zorgt bij elke stap voor een energyboost. Tot slot kijken we nog even naar de rubberen loopzool van de Adidas Crazychaos sneakers, waarbij we direct concluderen dat grip en stabiliteit tot in de puntje verzorgd zijn. Wat een fijne sneakers!