Adidas Bravada sneakers

39 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Bravada

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Bravada.

In de range ‘Lifestyle’ brengt Adidas de Adidas Bravada sneakers uit. Deze dikke sneakers draag je elke dag, wat je ook gaat doen en waar je ook naar toe gaat. En dat vind de Sneakerbaron wel zo gemakkelijk, want je weet dat je er met de Adidas Bravada sneakers altijd goed uit ziet. Deze sneakers hebben een normale pasvorm, waardoor je ze gewoon bestelt in je reguliere schoenmaat. Het canvas bovenwerk is soepel, zonder daarbij concessies te doen aan support. De schoen heeft een vetersluiting met zes metalen veteroogjes.

Dankzij de uitstekende fit zijn de Bravada’s erg populair bij skaters. De schoen bied je een goede boardfeel en dankzij het profiel op de rubberen loopzool beschik je altijd over maximale grip. De instap is met een dikke laag textiel gevoerd, wat zeer comfortabel voelt. De Cloudfoam Comfort inlegzool draagt bij aan het hoge comfort van de schoen, want deze is licht dempend en zorgt bovendien voor een goede afvoer van warmte. Om slijtage zoveel mogelijk tegen te gaan, zijn de Adidas Bravada sneakers op verschillende plaatsen versterkt. Kies de colorway die bij jou past en geniet van deze dikke lifestyle sneakers.