Adidas Roguera sneakers

40 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Roguera

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Roguera.

De Adidas Roguera sneakers doen oude tijden herleven. Welke tijden dit zijn? De jaren tachtig van de vorige eeuw natuurlijk. De Sneakerbaron had dit direct door toen hij deze sneakers voor het eerst zag. Ze zijn duidelijk geïnspireerd op de fitnes sneakers die in deze jaren veel gedragen werden. De Adidas Roguera sneakers doen het vandaag de dag vooral goed op de straat. Want wat een stijlvolle sneaker is dit zeg! De schoen heeft een zeer sportieve en tegelijkertijd luxe uitstraling. Dit mag voor een groot deel op het conto van het bovenwerk van de schoen worden geschreven. Dit upper is gemaakt van leer en suède, een zeer fraaie combinatie. De Roguera’s hebben een normale pasvorm en sluiten uitstekend om je voet.

De instap is gewatteerd, waardoor de schoen lekker comfortabel aanvoelt rond de enkel. De Adibouncy-inlegzool is gemaakt van EVA en dan weet je zeker dat ook deze zeer prettig voelt. De neus van de schoen is voorzien van kleine gaatjes, waardoor je verzekerd bent van een aangename ventilatie. De rubberen loopzool is slijtvast en heeft een op de straat afgestemd profiel. De Adidas Roguera sneakers zijn retrosneakers van het eerste uur. Past deze vintagelook bij jou?