Adidas Alphaedge sneakers

29 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Alphaedge

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Alphaedge.

The future is here to stay. Een prachtige uitspraak die volgens de Sneakerbaron op het lijf van de Adidas Alphaedge sneakers geschreven is. Want als één ding direct duidelijk is, dan is het wel dat deze dikke sneakers futureproof zijn. De Adidas Alphaedge sneakers zijn ultralichte sneakers. Uiteraard wordt het gewicht bepaald door de gebruikte materialen.

Voor deze sneakers is gebruik gemaakt van primeknit materiaal. Dit materiaal is niet alleen zeer licht van gewicht, het is ook sterk en veerkrachtig. Logisch dus dat de pasvorm optimaal is, omdat de schoen zich geheel naar je voet vormt. De Bounce binnenzool draagt bij aan het opvangen van de stappen die je zet. Bovendien zorgt deze binnenzool voor een prettig draagcomfort. De verstevigde hiel helpt blessures te voorkomen, omdat je letterlijk steviger in je schoenen staat. Tot slot is het goed om te weten dat de Adidas Alphaedge sneakers je een grote mate van wendbaarheid geven. Kies de colorway die bij jou past, want hierin heb je een ruime keus.