Adidas ZX 1K Boost sneakers

35 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas ZX 1K Boost

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas ZX 1K Boost.

De Adidas ZX 1K Boost sneakers zijn van die sneakers die zich overal thuis voelen. Of je nu de straat op gaat met je vrienden, naar school, sport, studie of werk gaat, ze gaan maar wat graag met je mee. En dat vindt de Sneakerbaron maar wat makkelijk. De Adidas ZX 1K Boost sneakers bieden je veel comfort en dat maakt hen tot sneakers die je met gemak de hele dag draagt. Hoe lang je dag ook duurt. Het fraaie bovenwerk van de schoen is een combi van flexibel en ademend ripstop en synthetisch suède. De reguliere vetersluiting van de schoen bestaat als het ware uit twee delen. Dit draagt bij aan de uitstekende pasvorm van de ZX 1K’s.

De instap is gevoerd met een comfortabele, dikke laag textiel. Ook de binnenzijde is gevoerd, zodat je ook hier direct bij het aantrekken van de schoen al veel comfort ervaart. De schoen biedt je veel stabiliteit en ondersteuning, zonder daarbij concessies te doen aan flexibiliteit. De responsieve demping wordt verzorgd door de EVA middenzool en de befaamde Adidas Boost technologie. Wat een genot! De rubberen loopzool kan tegen een stootje en voorziet je altijd van maximale grip. De Adidas ZX 1K Boost sneakers zijn dikke sneakers waarmee je letterlijk en figuurlijk alle kanten op kunt.