Adidas ZX 420 sneakers

23 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas ZX 420

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas ZX 420.

De Adidas ZX 420 sneakers zijn gemaakt voor de straat. En daar willen ze maar wat graag met jou naar toe. Deze dikke sneakers zijn streetwise en eisen de aandacht als vanzelf op. Heerlijk, aldus de Sneakerbaron, want die houdt wel van sneakers die een tikkeltje eigenwijs zijn. En dat zijn de Adidas ZX 420 sneakers zeker! Wat dat betreft lijken ze best op de Adidas TRX Vintage sneakers en de Adidas SL 72 sneakers. Mooi!

De ZX 420 sneakers hebben de looks van een retro hardloopschoen, maar zijn vooral bedoeld om casual te dragen. De schoen heeft een ronde neus en een wreef die gemaakt is van ademend mesh. De overlays van suède geven de schoen een geheel eigen, luxe uitstraling. De versterkte hak ondersteunt en voegt een extra dosis stabiliteit aan de schoen toe. Het vetersysteem telt zes veteroogjes en laat je zelf bepalen wat voor jou de ideale fit is. Aan comfort geen gebrek. De gewatteerde instap en tong zijn hier, net als het ergonomische voetbed, uitstekende voorbeelden van. Net als bij de Adidas Nizza sneakers en de Adidas Sleek sneakers is de EVA-middenzool voor het grootste deel verantwoordelijk voor de aangename demping van de schoen. De rubberen loopzool heeft een gevarieerd profiel dat je grip en flexibiliteit geeft. De Adidas ZX 420 sneakers draag je niet alleen casual, maar ook net zo makkelijk onder een moderne zakelijke outfit.