Adidas Kaptir sneakers

43 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

Onder de loep Adidas Kaptir

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Kaptir.

De Adidas Kaptir sneakers zijn hele dikke sneakers die niets liever willen dan altijd en overal met je meegaan. En of dat nu hardlopen is, naar de sportschool of gewoon helemaal niets, dat maakt ze echt niet uit. Dat is nog eens makkelijk! Vandaar dat je de Sneakerbaron regelmatig spot op zijn Adidas Kaptir sneakers. Adidas heeft meer van dit soort 'makkelijke' sneakers. Check de Adidas ZX 4000 sneakers en de Adidas EQ21 sneakers bijvoorbeeld maar eens. Ook hele dikke sneakers hoor.

De Kaptirs blinken uit in zowel loop- als draagcomfort. Dit begint met het soepele en licht elastische bovenwerk dat voor een groot deel bestaat uit mesh. Door de lichte elasticiteit van dit materiaal vormt de schoen zich optimaal naar je voet. Hierdoor voel je direct bij het aantrekken van de schoen al de goede ondersteuning die deze sneaker je biedt. Voor nog meer support is de hak verstevigd. Je staat dus letterlijk en figuurlijk stevig in je sneakers. Het normale vetersysteem telt vijf veteroogjes die a symmetrisch zijn geplaatst. Dit geeft de schoen een ietwat speelse look. Een handig lusje op de tong van de schoen zorgt ervoor dat je deze makkelijk op zijn plaats houdt. De responsieve demping van deze sneakers is echt genieten. Deze wordt verzorgd door de Adidas Boostmiddenzool, zoals je die ook tegenkomt in de Adidas Pure Boost sneakers en de Adidas Pulseboost HD sneakers. Hoe meer energie je geeft, hoe meer energie je van deze sneakers terugkrijgt. De volledig rubberen loopzool heeft een profiel dat vocht snel afvoert en je voorziet van optimale grip en flexibiliteit. De Adidas Kaptir sneakers zijn een musthave voor elke sneakerliefhebber. En dat ben jij toch ook?