Adidas Solar Hu sneakers

23 schoenen gevonden
3 filters actief
Filteren & sorteren

Marketplaces The hunt continues

Vanaf hier zijn er geen winkels meer die dit model op voorraad hebben. Onderstaande sneakers worden aangeboden door marketplaces als StockX, Farfetch of KLEKT.

StockX marketplace
Farfetch marketplace
Klekt marketplace

De Sneakerbaron schrijft blogs

#adidassolarhu

Onder de loep Adidas Solar Hu

Kleuren, materialen en het verhaal van de Adidas Solar Hu.

In de lijn Adidas Originals komt het Duitse merk met een hele dikke sneaker, de Adidas Solar Hu sneakers. Een sneaker waar de Sneakerbaron direct voor viel. Hij vertelt je dan ook graag wat meer over deze sneakers. Zo hebben de Adidas Solar Hu sneakers een zogenaamd ‘gebreid upper’. Dit betekent dat het bovenwerk van textiel gemaakt is. Hierdoor weegt de schoen nauwelijks iets en dat is een groot voordeel voor een hardloopsneaker. Want dat zijn de Solar Hu’s in de basis. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat je deze sneakers alleen aantrekt als je gaat hardlopen.

Ook in ‘standje rust & chill’ voelen deze sneakers zich op hun gemak. De hak van de schoen is verstevigd met PU. Hierdoor ervaar je een uitstekende ondersteuning en stabiliteit. De lichte foam middenzool is uitgerust met Adidas Boost-technologie, een zekerheidje dat je altijd over de meest comfortabele demping beschikt. Oh ja, natuurlijk is deze demping responsief, wat betekent dat de schokken worden omgezet en teruggegeven in energie. Loop lichter, verder en sneller met de Adidas Solar Hu sneakers. Scoor jouw paar vandaag nog!